Ville din virksomhed have gavn af at bruge vores sensor?
– Sandsynligvis ja!
Proces og Produktion
Som de første til at få fat i kødet, sætter du standarden for, hvor længe kød og fisk er friske.
Restauranter
Frisk fisk og kød er omdrejningspunktet for mange fantastiske retter, og at sikre den bedste kvalitet er vigtigt.
Detailhandel
Detailhandlere, slagtere og fiskehandlere er den sidste del af kæden, inden kødet eller fisken når frem til den endelige forbruger.
Proces og Produktion
Som de første til at få fat i kødet, sætter du standarden for, hvor længe kød og fisk er friske.
Restauranter
Frisk fisk og kød er omdrejningspunktet for mange fantastiske retter, og at sikre den bedste kvalitet er vigtigt.
Detailhandel
Detailhandlere, slagtere og fiskehandlere er den sidste del af kæden, inden kødet eller fisken når frem til den endelige forbruger.
AmiNIC ApS © 2023