Ville din virksomhed have gavn af at bruge vores sensor?

– Sandsynligvis ja!

Proces og Produktion

Som de første til at få fat i kødet, sætter du standarden for, hvor længe kød og fisk er friske.

Restauranter

Frisk fisk og kød er omdrejningspunktet for mange fantastiske retter, og at sikre den bedste kvalitet er vigtigt.

Detailhandel

Detailhandlere, slagtere og fiskehandlere er den sidste del af kæden, inden kødet eller fisken når frem til den endelige forbruger.

Proces og Produktion

Som de første til at få fat i kødet, sætter du standarden for, hvor længe kød og fisk er friske.

Restauranter

Frisk fisk og kød er omdrejningspunktet for mange fantastiske retter, og at sikre den bedste kvalitet er vigtigt.

Detailhandel

Detailhandlere, slagtere og fiskehandlere er den sidste del af kæden, inden kødet eller fisken når frem til den endelige forbruger.

AmiNIC ApS

+45 28 14 20 35

Jernbanegade 57
5500 Middelfart
Danmark

CVR: 40139265

Meat Quality Sensor

Produkt

Brugere

Fordele

Effekt

AmiNIC

Om os

Kontakt

AmiNIC ApS © 2023