Restauranter
“Hvis der er en person fra Fødevarestyrelsen, der udfører kvalitetskontrol, kan de åbne og lukke en skuffe og derefter åbne den igen efter 2 minutter. Så vil temperaturen ikke leve op til deres egne standarder.
Det skete faktisk sidste gang, og det kostede mig 20.000 DKK (2.680 €), så enheden skal være mindst det værd!”
Søren Gordon
CEO, Gordon Sushi
Fordele for restauranter
Du kan være sikke på at alle dine medarbejdere kan identificere frisk kød og fisk.
Dine produkter bliver serveret ved den kvalitet du vælger.
Du undgår at smide frisk kød og fisk ud pga. tvivl om friskhed.
Du undgår at servere kød og fisk af dårlig kvalitet.
Brugervenlighed og prisvenlig
Brugervenlighed viser sig at være afgørende for de fleste brugere, da de har brug for hurtige, men også ikke-subjektive målinger og et værktøj, der kan bruges af alle.
For virksomheder inden for proces og produktion er prissætningen af apparetet mindre vigtig, men for SMV’er, som restauranter og caféer, søger vi løsninger for at du kan betale en fair pris for MQS.
Fordele for restauranter
Du kan være sikke på at alle dine medarbejdere kan identificere frisk kød og fisk.
Dine produkter bliver serveret ved den kvalitet du vælger.
Du undgår at smide frisk kød og fisk ud pga. tvivl om friskhed.
Du undgår at servere kød og fisk af dårlig kvalitet.
Brugervenlighed og prisvenlig
Brugervenlighed viser sig at være afgørende for de fleste brugere, da de har brug for hurtige, men også ikke-subjektive målinger og et værktøj, der kan bruges af alle.
For virksomheder inden for proces og produktion er prissætningen af apparetet mindre vigtig, men for SMV’er, som restauranter og caféer, søger vi løsninger for at du kan betale en fair pris for MQS.
AmiNIC ApS © 2023