Intelligent E-næse

Meat Quality Sensoren er en banebrydende IoT-løsning, der kombinerer biologi, kemi og teknologi i et enkelt værktøj til at vurdere holdbarhedsdatoen for kød og fisk.

Intelligent E-næse

Meat Quality Sensoren er en banebrydende IoT-løsning, der kombinerer biologi, kemi og teknologi i et enkelt værktøj til at vurdere holdbarhedsdatoen for kød og fisk.

Metoderne i dag

I fødevareindustrien findes der i øjeblikket ingen værktøjer, der kan udregne holdbarhedsdatoen for fisk og kød.

I dag tilføjer industrien en buffer på -/+ 4 dage ud fra konservative kvalitetsstandarder. Ved mikrobielle kontroller går det 48 timer inden man har et konkret svar om kødet kvalitetsniveau.

I fødevareindustrien vurderes friskheden og udløbsdatoen dagligt enten ved hjælp af sanserne eller ved nøje at følge den overforsigtige datomærkning.

SENSORISK VURDERING

Sanser som syn, lugt og berøring.

GENERISKE KURVER

Online kurver baseret på generiske data med en betydelig buffer.

STANDARDER

Man følger virksomhedens standarder for at fastsætte udløbsdatoer.

MIKROBIAL ANALYSE

En metode som ofte tager over 48 timer.

AmiNIC’s Meat Quality Sensor

Denne sensor er et kraftfuldt værktøj til fødevareindustrien. Den giver en objektiv måling af holdbarhedsdatoer og friskhed af kød og fisk.

Vores sensor er blevet testet og valideret i samarbejde med universiteter, forsknings- og teknologiorganisationer (RTO’er) og slutbrugere for at sikre den bedste løsning for fødevareindustrien.

Vores sensor er designet til at levere præcise og in-situ målinger, hvilket forbedrer kvalitetskontrol og reducerer madspild. Med vores teknologi behøver du ikke længere stole på subjektive vurderinger eller overforsigtige holdbarhedsdatoer.

Sensoren

Fødevaresikkert design

Fødevaregodkendt materiale og hygiejnisk design baseret på brugerfeedback og udviklet i samarbejde med industrielle designere og fødevareudstyrseksperter.

Lagring af din data

Data uploades til vores platform, som brugeren får adgang til.

Data om friskhed og udløb kan deles langs værdikæden, hvis det ønskes.

Patron

Vores patroner indeholder teknologien, der muliggør målinger af cadaverine. Hver patron kan måle i mere end 2 måneder.

Vaskbar

Udskiftelige og maskinvaskbare mundstykker forhindrer krydskontaminering mellem målinger.

Indeni patronen

Patronen huser en topmoderne e-næseløsning; et skræddersyet MicroElectroMechanicalSystem (MEMS).

Mikrocantilever

Mikrocantilever fungerer som en mikrovægt. Den vejer masse elektrisk.

Selektiv Binder

Binderen på cantileverens vippe tiltrækker molekyler fra kødet som gør vippen tungere. Dette gør det muligt at måle vægten.

Kadaverin

Koncentrationen af en kadaverin i kød og fisk udvikler sig forudsigeligt, hvilket muliggør friskhedsprediktioner.

AmiNIC ApS

+45 28 14 20 35

Jernbanegade 57
5500 Middelfart
Danmark

CVR: 40139265

Meat Quality Sensor

Produkt

Brugere

Fordele

Effekt

AmiNIC

Om os

Kontakt

AmiNIC ApS © 2023