Madspildsproblemet

1/3 af al mad bliver spildt, hvilket udgør en betydelig påvirkning på miljøet.
Madspild er en af de væsentlige udfordringer, som bliver adresseret af FNs bæredygtighedsmål.

 

Paradokset

Vi spilder mad, samtidig med at 10% af verdensbefolkningen lider af underernæring.

Bæredygtig Produktion

Kød og fisk er op til 7 gange mere forurenende at producere end andre fødevarer.

Udtømning af havene

50% af vores fiskeprodukter, som bliver vildtfanget, bliver aldrig spist. Ambitionen med FN’s bæredygtighedsmål var at stoppe overfiskeri inden 2020.

Paradokset

Vi spilder mad, samtidig med at 10% af verdensbefolkningen lider af underernæring.

Bæredygtig Produktion

Kød og fisk er op til 7 gange mere forurenende at producere end andre fødevarer.

Udtømning af havene

50% af vores fiskeprodukter, som bliver vildtfanget, bliver aldrig spist. Ambitionen med FN’s bæredygtighedsmål var at stoppe overfiskeri inden 2020.

Vi har et mulighedsvindue

Digitalisering

Innovative digitale teknologier stiger i efterspørgsel.
IoT-løsninger driver overgangen til Industri 4.0 og understøtter en mere bæredygtig produktion.

Med Meat Quality Sensoren vil vi støtte industrien med et nyt og innovativt værktøj, der kan forbinde hver del af værdikæden.

Samfundsansvar

Etisk forbrugeradfærd dikterer og belønner mere bæredygtig og ansvarlig produktion af varer.

Med MQS er forbrugerne sikre på, at varerne er friske, og de kan stole på udløbsdatoen. Dette kan potentielt bruges som et markedsføringsredskab.

Et voksende marked

For at forhindre en klimakatastrofe er bæredygtig produktion på den politiske dagsorden.

Hos AmiNIC er vi i kontakt med den danske Fødevarestyrelse og Veterinæradministrationen.

i

Politik og lovgivning

For at forhindre en klimakatastrofe er bæredygtig produktion også på den politiske dagsorden.

Hos AmiNIC er vi i kontakt med den danske Fødevarestyrelse og Veterinæradministrationen.

Vi mener, at med Meat Quality Sensoren i hånden kan fødevareindustrien stole på, at deres varer er friske og brugbare inden for en akkurat og rimelig tidsramme.

Med værktøjet i hånden vil du være i stand til at forudsige udløbsdatoen bedre og holde styr på dine varer. Dette vil i sidste ende øge fødevaresikkerhed og sørge for at man undgår at spilde kød og fisk, der ellers kunne have været spist.

AmiNIC ApS

+45 28 14 20 35

Jernbanegade 57
5500 Middelfart
Danmark

CVR: 40139265

Meat Quality Sensor

Produkt

Brugere

Fordele

Effekt

AmiNIC

Om os

Kontakt

AmiNIC ApS © 2023