Kom godt i gang!

Her kan du finde manualer og videoer så du kommer godt i gang med AmiNIC’s Meat Quality Sensor.

MQS Platform

Du finder platformen til MQS’en her: Data.AmiNIC.dk

Du kan læse mere om brugen af platformen i brugermanualen.

Video guides

Vores videoguider giver en trin-for-trin gennemgang af de vigtigste funktioner og funktionaliteter i Meat Quality Sensoren.
Uanset om du er ny bruger eller bare har brug for en genopfriskning, vil disse videoer hjælpe dig med hurtigt at komme i gang.

Udpakning og basis funktioner

Sådan måler du med MQS’en

Kalibrer en patron

Lav batch nr. og synkronisér

Opdater sensoren

Manualer 

Quick start guide

Quick start guiden giver et kortfattet og ligetil overblik over den grundlæggende brug af MQS.

Den er designet til at hjælpe brugerne med at komme i gang med produktet så hurtigt og nemt som muligt.

Brugermanual

Vores brugermanual er en omfattende guide, der giver detaljerede oplysninger om alle aspekter af MQS.

Den indeholder mere dybdegående information end quick start guiden, såsom avanceret funktionalitet og fejlfinding for mere komplekse problemer.

Ofte stillede spørgsmål

Kan MQS'en måle på alle typer kød og fisk?

Ja, dog kan den lige nu kun måle holdbarhedsdatoer på:

  • Svinekød
  • Hakket oksekød
  • Steaks (Oksekød)
  • Laks
  • Tun
Jeg har lige købt dette stykke kød eller fisk, hvorfor siger sensoren at det er dårligt?

Udover at kødet eller fisken ikke er friskt længere, kan et udsving i resultat skyldes:

MAP-indpakning

Da MAP-pakken ofte har en ophobning af kadaverin og andre lugte når den bliver åbnet, kan dette have en direkte effekt på målingen. Derfor anbefaler vi at man venter nogle minutter inden man måler på kød der har været i en MAP-indpakning.

Temperaturen på kødet er for høj

Hvis der foretages en måling på kød som er over 10 grader kan det give et forkert resultatet. Tjek at temperaturen på kødet er under 10 grader, helst mellem 2-5 grader.

Patronen er mættet

Hvis kødet har den rigtige temperatur, kan det være at patronen er mættet efter

Hvad sker der, hvis MQS registrerer, at kødet eller fisken er udløbet?

Du kan smide kødet eller fisken ud forsvarligt.

Hvor præcis er MQS i målingen af udløbsdatoen for kød og fisk?

Målinger med AmiNIC’s kød- og fisketyper har en sikkerhedsgrænse på en dag.

Kan MQS bruges på frossent kød og fisk?

Nej, MQS kan kun bruges på kød og fisk mellem 2-10 grader. 

Hvordan rengør jeg MQS? Er der specifikke rengøringsinstruktioner?

Ja, du kan læse om rengøring af sensoren i Brugermanualen i afsnittet ‘Brug, opbevaring og rengøring’

AmiNIC ApS

+45 28 14 20 35

Jernbanegade 57
5500 Middelfart
Danmark

CVR: 40139265

Meat Quality Sensor

Produkt

Brugere

Fordele

Effekt

AmiNIC

Om os

Kontakt

AmiNIC ApS © 2023